Національний банк України (НБУ) встановив мінімальний розмір регулятивного капіталу банку (Н1) у розмірі 120 млн.грн., внісши зміни до інструкції про порядок регулювання діяльності банків. Відповідна постанова правління НБУ (№ 273) вступила в силу 17 липня. Згідно затверджених змін, розмір регулятивного капіталу банку не може бути меншим, ніж його статутний капітал. Банки, які на дату вступу цієї постанови в силу будуть мати регулятивний капітал менший, ніж 120 млн.грн., зобов'язані збільшити його до цього розміру до 1 січня 2012 р. (http://news.zn.ua)

Довідка "SQ". Згідно  редакції інструкції, що діяла раніше, мінімальний розмір регулятивного капіталу банку (Н1) був встановлений у розмірі 10 млн. євро.

Призначено нового голову правління КБ "Преміум". На підставі заяви про звільнення за власним бажанням і на підставі рішення Наглядової ради ПАТ "КБ "Преміум" (№ 07 від 08.07.2010 р.) з посади голови правління банку звільнений Сергій Федотов (обіймав посаду з 18.08.2009 р.). Замість С . Федотова призначений Денис Сироцинський, який має вищу економічну освіту і в 1999 р. закінчив Україно-фінський інститут менеджменту і бізнесу за спеціальністю "Фінанси". (http://www.ukrbanks.info)

Довідка "SQ". ВАТ "КБ "Преміум" зареєстрований НБУ 24 липня 2007 р. Здійснює свою діяльність на підставі банківської ліцензії. На 01.09.2009 р. регулятивний капітал банку становив 76 млн. 711,64 тис. грн., статутний фонд - 70 млн. грн.

Банк "Глобус" відкрив чергове відділення (№ 6) у Києві (вул. Підвисоцького, 16). Це третє підрозділ КБ "Глобус", що працює в Києві. Нововідкрите відділення - повнофункціональне і надає банківські послуги для приватних і корпоративних клієнтів, серед яких - послуги з розрахунково-касового обслуговування, операції з іноземною валютою, купівля та продаж валюти на міжбанківському валютному ринку України, неторгові операції, міжнародні розрахунки та перекази, а також операції з цінними паперами (http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". ВАТ "Комерційний банк" Глобус "(Київ) заснований у 2007 р. Засновником ВАТ КБ "Глобус" є ТОВ "Українські Медіа Технології ", які володіють 100% пакетом акцій Банку. На 1 липня 2010 р. активи ВАТ "КБ "Глобус" - 714 млн. грн., зобов'язання - 532,6 млн. грн. Регулятивний капітал - 173 млн. грн., статутний капітал - 160 млн. грн. Відділення банку працюють у Дніпропетровську, Запоріжжі, Кам'янець-Подільському, Києві та Ужгороді.