Компанія "Спецбудмонтаж-України" (Харків) розпочала монтаж огороджувальних та несних металоконструкцій нового маслоекстракційного заводу в Кіровограді. Як повідомили 16 листопада "SQ" у компанії, згідно з договором, укладеним із замовником будівельних робіт - ВАТ "Креатив-груп", фахівці "Спецбудмонтаж-України" встановлять металоконструкції двох об'єктів майбутнього підприємства - цехи екстракції і маслопрессового відділення. Загальний обсяг монтажних робіт на об'єкті складе 1300 т: 400 т металоконструкцій цеху екстракції і 900 т - маслопресового відділення.

За словами директора з будівництва "Спецбудмонтаж-України" Василя Васильєва, зараз встановлено близько 120 т конструкцій першого цеху. "Специфіка робіт на цьому об'єкті полягає в тому, що будівництво цеху екстракції призупинять у грудні у зв'язку з монтажем виробничого обладнання. У цей період, з початку грудня цього року до січня наступного, фахівці компанії будуть працювати над зведенням маслопресового відділення. Потім монтажні роботи продовжаться одночасно у двох цехах", - зазначив він.

Завершення монтажних робіт заплановане на кінець лютого 2012 р.

Довідка "SQ". Компанія "Спецбудмонтаж-України" заснована 1992 р. Компанія надає комплексне рішення завдань у галузі будівництва промислових, комерційних, житлових та адміністративних об'єктів. За час діяльності підприємство реалізувало більше 70 проектів. До переліку клієнтів компанії, зокрема, входять ЗАТ "Philip Morris Ukraine", "Procter & Gamble Co", ТОВ "Малтюроп".