У ПАТ "Мегабанк" (Харків) стартувала акція з кредитування фізосіб, присвячена 20-річчю банку. Про це повідомив сайт банку з посиланням на начальника управління кредитування фізосіб Наталю Светайлову.

За її словами, згідно умов акції, клієнти можуть отримати кредит на придбання житла на вторинному ринку строком до 10 років під 20% річних, зробивши самостійний внесок у розмірі не менше 50% вартості.
Крім того, клієнтам пропонується скористатися кредитом на придбання нового автомобіля. Кредит на авто іноземного виробника надається строком до 7 років, вітчизняного - до 5 років під 20% річних. Самостійний внесок - не менше 40%.

Довідка "SQ". ПАТ "Мегабанк" - банк з іноземним капіталом, що діє на ринку банківських послуг України з 1990 р. Регіональна мережа нараховує 196 підрозділів в 25 регіонах України. Послугами "Мегабанку" користуються більше 364 тисяч клієнтів. На 1 червня 2010 р. активи банку складають 3,3 млрд.грн., кредитно-інфестіціонний портфель - 2,6 млрд.грн., капітал - 811 млн. грн, прибуток цього року - 713 тис.грн.