Банк "Київ" за результатами травня отримав прибуток у розмірі 1,3 млн. грн., з початку року - 6,3 млн. грн. прибутку, збільшив кредитний портфель на 43,5 млн. грн, з початку року - на 169,4 млн. грн. На 1 червня кредитний портфель склав 3 млрд. 720,6 млн. грн. З цього обсягу кредити юридичним особам склали 3 266,8 млн. грн., фізичним - 453,8 млн. грн. Чисті активи банку на 1 червня складають 2 788,9 млн. грн. Обсяг коштів клієнтів на 1 червня склав 779,2 млн. грн. Протягом травня залишок коштів на рахунках клієнтів збільшився на 11,1 млн. грн. На 1 червня 2011 р. показник рентабельності активів склав 0,53%. (Http://aub.org.ua)

Довідка "SQ". ПАТ "АКБ "Київ" засноване 1993 р. Банк надає повний спектр послуг приватним і корпоративним клієнтам, є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, має статус уповноваженого банку з роботи з векселями Пенсійного фонду, є членом систем SWIFT та НСМЕП. Роздрібна мережа банку на 14 червня 2011 р. налічує головний офіс і 36 відділень у 9 областях України, в тому числі в м. Києві і області - 26 відділень. 99,94% статутного капіталу банку належить державі в особі Кабінету міністрів.

Активи банку "Контракт" на 1 червня склали понад 524 млн. грн., що на 29,83% більше порівняно з даними на початок року. Як повідомила прес-служба банку, сконцентрувавшись на розвитку кредитування малого та середнього бізнесу, за 2011 р. банк збільшив обсяг власного кредитного портфеля на 44,77%. "Ми раді констатувати, що показники нашого банку регулярно зростають, як і зростає приріст корпоративних і приватних клієнтів."Контракт" продовжує реалізовувати довгострокову стратегію розвитку банку, яка вже зараз на ділі підтверджує свою ефективність", - зазначила голова правління банку "Контракт" Алла Комісаренко. (Http://www.ukrbanks.info)

Довідка "SQ". Банк "Контракт" працює на ринку України з 1993 р., надаючи повний спектр банківських послуг. За даними НБУ, "Контракт" відноситься до групи невеликих банків. Основний напрямок діяльності банку - фінансування малого і середнього бізнесу. З 1999 р. банк "Контракт" є членом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

"Терра Банк" уклав договір з ВАТ "КБ "Юністрім" (Москва, Російська Федерація) про участь у міжнародній системі грошових переказів "UNIStream". Як повідомила прес-служба банку, початок співпраці з російською системою грошових переказів - це черговий крок для створення комфортних умов для клієнтів банку - фізичних осіб, які бажають здійснювати переказ коштів у доларах США, євро та російських рублях без відкриття банківського рахунку. В даний час "Терра Банк" працює з міжнародними системами електронних грошових переказів "Western Union", "АНЕЛІК", "MoneyGram", "Contact", "ЛІДЕР", "АВЕРС" і "Migom" (http://www.ukrbanks.info)

Довідка "SQ". ПАТ "Терра Банк" (Київ) працює на банківському ринку України з 1996 р. і є правонаступником усіх прав і зобов'язань ЗАТ "Інвест-Кредит Банк" (Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.). Регіональна мережа банку поширюється на 13 областей України, представлена ​​26-ма підрозділами. На 1 жовтня регулятивний капітал банку - 325,2 млн.грн., діяльність "Терра Банк" прибуткова.