Харківське теруправління (ХТУ) Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) з 4 до 10 червня провело позапланову перевірку ТОВ "Атлантік-ЛТД", продовжило планові перевірки ВАТ "Трест "Житлобуд-1", ТОВ "Тая", ТОВ "Укрреестр -Харків", ПАТ "АКБ "Базис". Про це "SQ" повідомили в ХТУ ДКЦПФР.

До теруправління надійшла особлива інформація про зміни у складі посадових осіб від АТВТ "Харківський канатний завод", ВАТ "Завод" Індекс ", ВАТ "НВП "Система", ВАТ "Харківгаз", ВАТ "Ізюмський тепловозоремонтний завод". Теруправлінням видано розпорядження про зупинення обігу акцій у зв'язку з реорганізацією в ТОВ ЗАТ "Готика" і ЗАТ "Транспортник", у зв'язку з визнанням банкрутом - ЗАТ "Плавлені сири" і ЗАТ "Будпусконаладка". Видано свідоцтво про випуск акцій у зв'язку з дематеріалізацією акцій АСП "Вільховатка", ЗАТ "Готель" Чічіков ", АТ "Харківська індустріальна спілка", АТЗТ "УкрЦНІІТМаш" і ЗАТ "МЛЗ".

За порушення на ринку цінних паперів два підприємства сплатили штрафи: ПАТ "Електромашина" та ВАТ "Куп'янський машинобудівний завод" (обидва - тричі по 170 грн.).