"Мегабанк" отримав тимчасові свідоцтва про реєстрацію випуску власних облігацій. Про це повідомив сайт ПАТ "Мегабанк" з посиланням на заступника голови правління банку Олексія Яценка. За його словами, загальний випуск облігацій "Мегабанку" запланований у розмірі 100 млн. грн. Умовами випуску облігацій передбачена щоквартальна виплата купонного прибутку і щорічна оферта. Термін обігу облігацій - 5 років.

Як повідомив О.Яценко, розміщення облігацій здійснюється двома серіями - G та Н - на Українській біржі. Облігації серії G почнуть розміщувати з 7 лютого, серії Н - з 15 квітня цього року. "Кошти, залучені від розміщення облігацій, будуть використані емітентом у повному обсязі для кредитування суб'єктів господарської діяльності та фізичних осіб",- повідомив О.Яценко.

Довідка "Sq". ПАТ "Мегабанк" діє на ринку банківських послуг з 1990 р. Банк надає повний спектр класичних банківських послуг, якими користується 384 тис. клієнтів, у тому числі 112 тис. одержувачів пенсій та інших видів соціальних виплат. На 1 січня 2011 р. активи банку склали 3 509 млн. грн, кредитно-інвестиційний портфель - 2 744 млн. грн., капітал банку - 729 млн. грн, прибуток цього року - 2 744 тис. грн. До складу акціонерів ПАТ "Мегабанк" входять Європейський банк реконструкції та розвитку (EBRD), Кредитна установа для відбудови (KfW) і Міжнародна фінансова корпорація (IFC).