Банк "Кредит Дніпро" відкриває нове відділення в Києві (пр. Оболонський, 14). У відділенні клієнти зможуть розмістити кошти на депозит, отримувати пенсію і соціальні виплати, відкрити платіжну карту і т.п. До відкриття відділення (20 квітня) приурочена депозитна акція. (Http://www.ukrbanks.info)

Довідка "SQ". Банк "Кредит Дніпро" (заснований 1993 р.) - універсальна банківська установа, надає повний комплекс банківських послуг. У 2010 р. банк "Кредит Дніпро" увійшов до числа великих банків України за класифікацією НБУ. Філіальна мережа банку "Кредит Дніпро" налічує 70 відділень у 15 областях України.

Банки, що входять до групи "СКМ", мають намір до початку 2015 р. збільшити частку на ринку за розміром активів до більш ніж 5%, повідомив голова правління ПУМБ Костянтин Вайсман. Зараз частка за активами цих банків становить близько 3%. К.Вайсман зазначив, що в II півріччі завершиться об'єднання двох банків групи СКМ - ПУМБ і "Донгорбанку", - що дозволить об'єднаній кредитній установі піднятися відразу на 4 позиції і зайняти 9-е місце за активами. Третій банк, який нещодавно увійшов до групи, - "Ренесанс Кредит" - буде працювати окремо. "Ми не хочемо розчиняти культуру "Ренесанс Кредит" - масового роздрібного банку - в культурі ПУМБ, який робить акцент на середньому сегменті. Нам подобається їхній бренд, але ми не можемо довго працювати з ним і будемо його змінювати", - заявив К.Вайсман . Він також повідомив, цього року планується відновити іпотечне та автокредитування. (Http://www.kommersant.ua)

Довідка "SQ". Банківський бізнес СКМ в Україні представлений банками ПУМБ і "Донгорбанк" (обидва - Донецьк), активи яких на 1 січня цього року становили, відповідно, 18098 млн грн і 10141 млн грн., відповідно 13-е і 22-е місце за розміром активів серед 175 діючих банків. Також в активи СКМ входить АТ "Банк "Ренесанс Капітал", засноване в 2005 р. Спеціалізується зі споживчого кредитування фізичних осіб. Регіональна мережа банку нараховує 30 відділень у 16 ​​областях України та АР Крим. Його активи на 1 січня становили 531 млн. грн. (122-е місце).

"Bayerische Landesbank" (BayernLB, Німеччина) ліквідує своє представництво в Україні. Про це повідомило представництво банку в офіційній пресі. Претензії приймаються протягом двох місяців з дня публікації, йдеться у повідомленні. (Http://www.prostobankir.com.ua)

Довідка "SQ". "BayernLB" - один з найбільших земельних банків Німеччини.