Харківський "Мегабанк" 7 лютого почав розміщення на Українській біржі облігацій власного випуску серії G. Як повідомив сайт ПАТ "Мегабанк" з посиланням на заступника голови правління банку Олексія Яценка, прийом заявок на розміщення облігацій серії G проводиться засобами електронної торговельної системи біржі з 7 лютого до 5 серпня 2011 р. у робочі дні з 11.00 до 13.00 за київським часом.

Він зазначив, що умови випуску облігацій передбачають щоквартальну виплату купонного прибутку і щорічну оферту. Термін обігу облігацій - 5 років. Загальний обсяг облігацій, запропонованих до розміщення, становить 50 млн. грн. Прибутковість розміщення облігацій передбачається на рівні 11% річних.

Довідка "SQ". ПАТ "Мегабанк" (Харків) діє на ринку банківських послуг з 1990 р. Надає повний спектр класичних банківських послуг, якими користується 384 тис. клієнтів, у тому числі 112 тис. одержувачів пенсії та інших видів соціальних виплат. До складу акціонерів ПАТ "Мегабанк" входять Європейський банк реконструкції та розвитку (EBRD), Кредитна установа для відбудови (KfW) і Міжнародна фінансова корпорація (IFC). На 1 січня 2011 р. активи "Мегабанку" становлять 3,5 млрд. грн., кредитно-інвестиційний портфель - 2,7 млрд. грн.,капітал банку - 729 млн. грн., прибуток, отриманий у 2010 р. , - 2,2 млн. грн.