"Укргазбанк" (Київ) планує збільшити статутний капітал. Таке питання за пропозицією акціонерів, які володіють більш 5% його акцій, внесений до порядку денного зборів, наміченого на 17 червня. Акціонери також розглянуть питання про здійснення "Укргазбанком" обов'язкового викупу свої акцій, реструктуризації проблемних активів і розподілі прибутку. (Http://banknews.com.ua)

Довідка "SQ". ВАТ "АБ" Укргазбанк "зареєстровано у липні 1993 р., за класифікацією НБУ входить до групи найбільших українських банків. Найбільшим акціонером банку є держава в особі Міністерства фінансів (87,719%). За даними ЗМІ, міноритарний акціонер "Укргазбанку" Василь Горбаль контролює трохи більше 12% акцій. Згідно даним НБУ, на 1 квітня 2010 банк за розміром активів (14,171 млрд. грн.) займав 19-е місце серед 175 українських банків. Статутний капітал банку в першому кварталі зріс на 50% - до 5, 7 млрд. грн.

Банк "Кредит Дніпро" відкриває нові відділення в Києві. У червні два нових відділення - Срібнокільське і Тростянецьке - почнуть роботу за адресами: вул. Срібнокільська, 22 та вул. Харківське Шосе, 152. (Http://www.uabanker.net)