Харківське Територіального управління Державної комісії з цінних паперів фондового ринку видала свідоцтво про реєстрацію випуску облігацій серії "В" ТОВ "Фіто-Лік". Про це повідомили "SQ" в управлінні Держкомісії.

У територіальному управлінні повідомили, що зафіксована зміна складу посадових осіб АТ "Хардіпротранс", ЗАТ "Науково-технологічний інститут транскрипції, трансляції та реплікації", ПАТ "Південдіпроцемент", а також ЗАТ "Харківський завод ізоляційних та азбестоцементних матеріалів". За даними управління, склад посадових осіб змінився також у ЗАТ "Центральне конструкторське бюро "Строммашина" і ЗАТ "Харківопт". Про плани проведення загальних зборів акціонерів повідомили ЗАТ "Технологічний парк "Інститут монокристалів", АТ "Новоселівський гірничо-збагачувальний комбінат", ЗАТ "Енергосоюз", ЗАТ "Орелька" та АТЗТ "Харківметалпласт".

ЗАТ "Торговельна фірма "Імідж" прийняло рішення перетворитися в ТОВ У зв'язку зі зміною назви зареєстрований випуск акцій ЗАТ "Харківпостачання", ЗАТ "Харківське АТП - 16358", ЗАТ "Харківське кар'єроуправління", ПАТ "Імтокс", ЗАТ "Готель "Харків", ПАТ "Ім. газети "Известия", ЗАТ "Промдизель", ЗАТ "Аспект", ЗАТ "Іванчуківське хлібоприймальне підприємство", ЗАТ "Харківське автотранспортне підприємство 16368".