Головний спеціаліст відділу планування, аналізу та звітності Державного космічного агентства України Михайло Іванченко призначений головою ревізійної комісії ПАТ "Хартрон". Відповідне рішення було прийняте 25 травня ревізійною комісією, обраною 14 квітня на загальних зборах акціонерів ПАТ. Попередня посада М.Іванченка- заступник директора департаменту Міністерства промполітики. Про це повідомило підприємство в бюлетені "Цінні папери України".

Довідка "SQ". ПАТ "Хартрон" розробляє системи управління ракетно-космічними комплексами, автоматизовані системи управління та безпеки АЕС. Розпорядженням Кабміну № 885-р від 29.07.2009 р. пакет акцій у розмірі 50% +1 акція статутного фонду ПАТ "Хартрон" закріплений у державній власності терміном на 3 роки.

За підсумками роботи в 2010 р. підприємство отримало 2 млн. 801 тис.грн. чистого прибутку. Консолідований обсяг виробництва товарної продукції (робіт, послуг) за 2010 р. склав 277,7 млн.грн. До держбюджету "Хартрон" направив 420 тис.грн. дивідендів. За 2010-й рік за участю "Хартрона" було вироблено шість запусків ракет у космос.