"Надра Банк" збільшив капітал на 22,550 млн. дол. шляхом залучення субординованого боргу від інвесторів: "The Ukraine Opportunity Trust Plc", "East Capital Explorer Financial Institutions Fund Cyprus Limited", "KEEFE", "BRUYETTE & WOODS LIMITED" і "Silkroutefinancial Ltd". Рішення про включення субординованого боргу в капітал банку схвалене комісією Національного банку України з питань нагляду та регулювання діяльності банків. (Http://finance.liga.net)

Довідка "SQ". АТ "КБ "Надра" засноване 1993 р. За даними НБУ, банк входить до першої десятки українських банків. Банк нараховує більше 700 відділень по всій Україні, більше 1200 банкоматів, близько 5 тис. POS-терміналів. На початку травня "Надра Банк" завершив розміщення акцій додаткової емісії на суму 3,5 млрд.грн. Австрійська компанія "Centragas Holding AG" і "Надра Банк" підписали договір купівлі-продажу акцій, згідно з яким усі 100% акцій додаткової емісії набуває "Centragas Holding". "Centragas Holding AG" входить до "Group DF", що належить українському бізнесменові Дмитру Фірташу.

Три фізичні особи мають намір купити 90% акцій "Радабанку" (Дніпропетровськ), що входить до групи невеликих. Про це йдеться в повідомленнях фізосіб. Зокрема, Ігор Городницький має намір купити 13% акцій банку, Тетяна Городницька - 26%, Володимир Городницький - 51%. Вони зараз не є акціонерами банку. Ці акції планується купити у російської компанії "Веб-інвест", яка володіє 90% акцій публічного акціонерного товариства "Радабанк" і яка пов'язана відносинами контролю з російськими ТОВ "Невський кепітал Партнерз", ТОВ "Тренд" і ТОВ "Управління капіталом". (Http://banker.ua)

Довідка "SQ". ПАТ "АБ "Радабанк" працює на українському ринку з 1993 р. У грудні 2007 р. став банком з іноземним капіталом. Основний акціонер - ТОВ "Фінансова група "Веб-інвест" (Російська Федерація). На 1 квітня активи банку склали 110,9 млн. грн., кредити і заборгованість клієнтів - 58,5 млн. грн., власний капітал - 96,5 млн. грн. Січень-березень "Радабанк" закінчив із чистим прибутком 814 тис. грн., 2010 р. - з чистим прибутком 6,472 млн.грн.

"Діамантбанк" з 31 травня змінив найменування на Публічне акціонерне товариство "Діамантбанк" (скорочене найменування - ПАТ "Діамантбанк"). ПАТ "Діамантбанк" є правонаступником усього майна, а також прав і зобов'язань акціонерного банку "Діамант". (http://www.ukrbanks.info)

Довідка "SQ". "Діамантбанк" зареєстрований Національним банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним та корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку. Регіональна мережа нараховує 63 дирекції та відділення у 16 ​​містах України. 2010-й рік "Діамантбанк" закінчив із прибутком 3,642 млн. грн. Чисті активи фінустанови на 1 січня 2011 р. склали 2 млрд. 132 млн. грн., регулятивний капітал - 284,249 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель - 1 826,28 млн. грн.