Національний банк України (НБУ) вважає за доцільне ініціювати внесення змін до деяких законодавчих актів України з приводу дострокового зняття банківських вкладів. Зокрема, НБУ пропонує встановити, що у разі звернення вкладника з вимогою про видачу вкладу до настання терміну, обумовленого договором строкового вкладу, банк зобов'язаний видати вклад протягом 30 днів з дня звернення, але не пізніше терміну, встановленого договором; надати право регулятору вводити тимчасовий мораторій на дострокове зняття банківських вкладів у разі настання ознак кризової ситуації за визначеним законом критеріям. (Http://www.uabanker.net)

"Укрексімбанк" у першому кварталі цього року збільшив депозитний портфель фізичних осіб на 913 млн. грн., з яких 864 млн. грн. - термінові депозити. Так, обсяг депозитного портфеля "Укрексімбанку" за 3 місяці 2011 р. зріс до 13 млрд. 112 млн грн. (Http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". ПАТ "Державний експортно-імпортний банк ("Укрексімбанк") засноване 1992 р. Усі акції банку належать державі. Входить до групи найбільших банків за рейтингом НБУ.

Контакт-центр "УкрСиббанку BNP Paribas Group" визнаний кращим контактним центром середнього розміру (до 200 операторів) за результатами конкурсу у сфері контактних центрів у країнах СНД і Східної Європи CCG Call Center Awards 2011 "Кришталева гарнітура", який відбувся 22 березня в Москві (Росія). Керівник контакт-центру Наталія Ізмайлова стала переможцем у номінації "Людина року". (Http://www.ukrbanks.info)

Довідка "SQ". CCG Call Center Awards "Кришталева гарнітура" проходить з 2005 р. Цього року конкурс проходив за підтримки спільноти професіоналів "Call Center Guru" і зібрав 215 провідних компаній сфери телекомунікацій, банківського, страхового бізнесу й аутсорсингу.