духові шафи Bosch

Історія виробника стартувала з 1886 року. Засновник бренду Роберт Бош заснував у Штутгарті майстерню і займався удосконаленням автомобільних бензинових двигунів. У 1920-х роках виробник починає випускати електроінструменти і побутову техніку. Перша кухонна плита, яку можна було вбудовувати в меблі, вийшла в 1962 році, а потім з'явилася і духовка Bosch. У наш час продукцію бренду збирають на заводах Німеччини, Іспанії, Франції, Туреччини, Польщі та Китаю.

Духовки Bosch - техніка з німецьким характером

Вимоги до якості виробів і його контролю єдині для всіх виробничих підрозділів. Компанія надає 2-річну гарантію на електродуховки, не залежно від країни, в якій її виготовили.

У каталозі офіційного представника Bosch в Україні духові шафи Bosch представлено моделями, орієнтованими на професійне та домашнє використання. Компанія здатна гарантувати німецьку якість і надійність техніки та аксесуарів, представлених на сайті. З її допомогою можна підшукати офіційних дистриб'юторів та зробити замовлення продукції з гарантією на ремонт і обмін за європейськими стандартами.

Можливості, параметри і характеристики

Виробник наділив духові шафи широким функціоналом. Вбудована духовка Bosch, в залежності від моделі, має функції мікрохвильовки, пароварки і оснащення:

  • грилем;
  • вертелом;
  • системою конвекції;
  • функцією розморожування;
  • таймером;
  • електропідпалюванням;
  • блокуванням елементів управління для захисту від дітей.

Замість кількох кухонних приладів доцільно купити електричну духовку «Бош». Завдяки своїй багатофункціональності вона дозволяє заощадити місце на кухні і скоротити витрату електроенергії. Господині, які вважали за краще обрати газові моделі через дешевизну експлуатації, після подорожчання газу вибирають тільки електричні. Останні передбачають кілька режимів приготування, відповідних до страви або виду продукту, і рівномірно розподіляють температуру. Ціна духовки, як електричної, так і газової, бренду Bosch залежить від потужності і обсягу камери. У лінійці виробника - моделі з камерами 32-71 л. Будь-яку з них можна вбудувати в кухонні меблі.

Технології, що спрощують очищення і обслуговування

  • Піролітичне - це очищення при нагріванні до температури близько 500 С. Після сеансу піролізу забруднення перетворюються в попіл, який осідає на дно і стіни камери. Він не прилипає до поверхонь і легко змітається сухою серветкою.
  • Каталітичне - очищення в процесі приготування. Бруд осідає на пористому емалевому покритті, на якому проходить хімічна реакція розкладання жиру на воду, вуглець і органічні речовини.
  • Механічне - внутрішня поверхня камери покрита жаростійкою емаллю для легкого очищення.
  • EcoClean - новітня технологія, в основі якої - спеціальне покриття, зроблене з найдрібніших керамічних кульок. У процесі приготування вони руйнують бруд, який потрапляє на стінки. Покриття EcoClean поглинає до 80% запахів.