Сьогодні ми можемо похизуватися безліччю нових можливостей, про які важко було й мріяти, скажімо, 20 років тому: безвізовий режим з провідними країнами Європи, гранти та програми обміну, гарячі тури… Усе це дозволяє побачити світ. Але нагода помандрувати приносить не лише радість. Неочікуваним клопотом стає гора документів, необхідних для поїздки. Переклади у Львові – ось послуга, яка значно спрощує життя усім, хто вже збирає валізи. Поговоримо про те, які перекладацькі послуги стануть «рятівним колом» для відпочивальників у 2017 році.

Переклад стандартних документів. Від свідоцтва про народження до довідки про Ваш фінансовий стан – усі ці документи називають стандартними. До них тож належать: свідоцтво про шлюб, довідка про несудимість,водійське посвідчення. Вони можуть мати надзвичайно широкий спектр застосування. Заздалегідь поцікавтеся в організаторів Вашого туру, які зі стандартних документів стануть пригоді.

Переклад запрошень чи документів, що підтверджують стосунки. Не важливо, чи Ви стрімголов поспішаєте на захопливу конференцію, чи до свого нареченого, який чекає на Вас у Венеції - без запрошення не обійтись. Якщо Ваші друзі з крихітного села у Швейцарських Альпах гостинно запрошують переночувати у своєму шале – попросіть їх надіслати запрошення заздалегідь. Не гайте часу, адже така незначна деталь може позбавити Вас літнього відпочинку!

Медичний переклад. Вакації – це не лише екскурсії та прогулянки, але й профілактика та оздоровлення. Лікар може прописати Вам рецепт мовою країни, в якій проходять процедури, тож для того, щоб не припиняти турботу про здоров’я на рідних теренах зверніться до перекладача.

Усний переклад. Якщо на Вашій відповідальності прийняти гостей-іноземців, зачарованих Україною, зверніть увагу на послуги синхроністів. Вони - бажані гості на виставках та презентаціях, які додають родзинки спекотному сезону.

Легалізація та апостиль. Безвізовий режим з ЄС зробив життя українців значно простішим! Але це геть не означає, що ми можемо придбати квиток на літак й потрапити у будь-яку точку без жодних інших клопотів! Поцікавтеся у посольстві країни, яку з цих процедур потрібно пройти, перш ніш поспішати у відпустку.

Львів та туризм – настільки близькі поняття, що ми не можемо собі уявити відпочинку без галицьких сирників та запашної кави. Але й львів’яни не гребують можливістю розширити горизонти. Хоч у світі безліч мов, але усе людство об’єднують майстри-лінгвісти та пристрасть до мандрів!