У Харківській міськраді об'єднали департаменти. На сесії міськради 28 лютого депутати вирішили приєднати Департамент інфраструктури до Департаменту будівництва та дорожнього господарства.

Заступниця міського голови - керуюча справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Чечетова-Терашвілі заявила, що така реорганізація підвищить ефективність у сфері дорожньої та транспортної інфраструктури і дасть змогу більш раціонально витрачати бюджетні гроші.

На сесії депутати створили Департамент з благоустрою, відновлення та реконструкції. Для цього Управління з будівництва, ремонту та реконструкції вивели зі складу Департаменту житлово-комунального господарства та перейменували.

Передбачається, що новий департамент сприятиме раціональному використанню коштів для відновлення, реконструкції та реставрації об'єктів житлово-комунального та соціального призначення.

Також на сесії відбулися зміни у складі міськради. Два депутати - Олександр Мірошниченко та Юрій Корсунов - склали повноваження.

Новим депутатом міськради став Василь Кухар. Депутатське місце було вакантним, оскільки раніше від депутатських повноважень відмовився Семен Сирота.