У харківському ТРЦ "Нікольський" відновили розбитий російською ракетою купол, пише "Інтерфакс Україна".

Як повідомив операційний директор компанії Budhouse Group - девелопер ТРЦ "Нікольський" Максим Гаврюшин, роботи з реконструкції купола виконано в рекордно короткі строки: менше, ніж за місяць.

"Нікольський" - один із торгових центрів Харкова, який постраждав від російських обстрілів. Він потрапив під удар у березні 2022 року, коли російські війська обстріляли центр Харкова з реактивних систем "Смерч". Через обстріл було сильно пошкоджено скляний дах будівлі. Вибухом також було практично повністю знищено огорожу атріуму, скляні вітрини, оздоблення на 2-4 поверхах, мультимедійні екрани та декор.

ТРЦ частково відкрився вже в травні 2022 року, відкривши безпечний мінус перший поверх. Восени того ж року запрацювали всі поверхи, включно з кінотеатром.

Торгово-розважальний центр розташований у центрі Харкова на вул. Пушкінській, 2. Він відкрився в травні 2021 року, що викликало великий ажіотаж у харків'ян. Загальна площа ТРЦ - 106 тис. кв. м, торговельна - 53 тис. кв. м. Паркінг розрахований на 700 машиномісць. У ТРЦ Nikolsky до вторгнення РФ працювало понад 150 магазинів.