Війська РФ обстріляли Харківську область: одна людина загинула, троє поранено. Про це повідомили в поліції.

31 березня близько 0:35 росіяни обстріляли селище Борова з РСЗВ "Ураган". Унаслідок обстрілу загинув 19-річний чоловік, 27-річний чоловік був поранений, його доправили до лікарні. 

Пошкоджено багатоквартирні чотириповерхові будинки, магазин, приватні автомобілі. 

За даними голови ХОВА Олега Синєгубова, Борову обстрілювали кілька разів. Під час одного з обстрілів пошкоджено житлову 4-поверхову будівлю. Снаряд "Смерч" влучив у квартиру.

Низку населених пунктів росіяни обстріляли 30 березня.

Харків. Близько 21:10 по Харкову росіяни вдарили імовірно КАБ. Двоє людей дістали поранення. Пошкоджено будинки та школу.

Дергачі. Унаслідок обстрілу, який стався близько 22:00, пошкоджено приватний будинок і господарську споруду.

Колісниківка Куп'янського району. О 8:30 стався артбостріл. Пошкоджено приватні будинки.

Куп'янськ-Вузловий. Унаслідок обстрілу росіянами з РСЗВ "Ураган", який стався близько 13:10, пошкоджено чотири приватні будинки, паркани, господарські будівлі, виникла пожежа.

Вовчанськ. Війська РФ завдали серію ударів із 12:30 до 22:00, били по місту з артилерії, завдавали авіаударів керованими авіабомбами. Пошкоджено та зруйновано житлові будинки, господарські будівлі, приватні автомобілі. В одному з будинків виникла пожежа.

Чернещина Ізюмського району. Унаслідок обстрілу о 8:30 загорівся житловий будинок.

Загалом з артилерії та мінометів обстріляли близько 15 населених пунктів. Серед них Дворічна, Синьківка, Петропавлівка та інші.

Авіаударів зазнали Кудіївка, Стрілеча, Плетенівка, Григорівка, Синьківка, Петропавлівка.