26 липня помер Почесний громадянин Харкова Павло Каркач. Про це повідомили у прес-службі Харківської міськради.

"Павло Михайлович все життя присвятив Харкову. Понад 33 роки працював в органах прокуратури, майже вісім років був прокурором міста Харкова і понад півтора року - прокурором Харківської області. Також займався педагогічною роботою. Автор понад сто публікацій, підручників, посібників, статей, він виховав плеяду талановитих юристів.Брав активну участь у розробці Закону України "Про прокуратуру", нагороджений багатьма медалями та орденами.Таких людей, як Павло Михайлович, пам'ятатиме не одне покоління. Його працьовитість і мудрість заслуговують на велику повагу. Бажаю сил сім'ї пережити цю утрату. сумує разом з вами", - йдеться у повідомленні.

Довідка. Павло Каркач народився 24 лютого 1937 року. Він - ветеран органів прокуратури, державний радник юстиції ІІІ класу, заслужений юрист України.

Нагадаємо, вчора, 27 липня, у Харкові попрощалися з народною артисткою України, Почесним громадянином Харкова Тетяною Вєркіною.

У церемонії взяли участь Харківський міський голова Ігор Терехов, родичі, близькі, колеги, учні, а також друзі Тетяни Вєркіної, харків'яни.

Поховали Тетяну Вєркіну на міському цвинтарі №2.