Житель Харківської області забив до смерті та спалив свою колишню дівчину. В обласній прокуратурі повідомили, що злочинця засудили до 10 років ув'язнення.

Злочин було скоєно у селі Красне у районі міста Лозова. Напідпитку чоловік прийшов у гості до своєї колишньої подруги. Під час розмови вони почали сваритись. Чоловік вихопив у жінки з рук телефон, а потім завдав їй п'ять ударів металевою трубою. Потерпіла впала на підлогу. Але на цьому зловмисник не зупинився: він ударив її ще 25 разів у різні частини тіла.

Розуміючи, що жінка не дихає, чоловік вирішив приховати злочин. Він накрив постраждалу одягом, підпалив тіло і пішов зі вкраденим телефоном. Потерпіла померла.

Злочинця, 45-річного неодноразово судимого громадянина, було знайдено. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України) та пограбування, скоєного в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. України).

У судовому засіданні обвинувачений заявив про своє щире каяття. Первомайський міськрайонний суд Харківської області призначив зловмиснику покарання у вигляді 10 років ув'язнення.