Російські війська 26 січня 13 разів атакували на Куп'янському напрямку. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Росіяни намагалися наступати в районах сіл Табаївка в Харківській області та Стельмахівка в Луганській області.

Табаївка - невелике село на південному сході від Куп'янська на адміністративному кордоні з Луганською областю. До війни тут проживали близько 30-ти осіб.

Усі атаки російських підрозділів відбили ЗСУ.

Акцент штурмових дій росіян змістився південніше Куп'янська. Раніше тривалий час війська РФ атакували українські позиції в районі сіл Синьківка і Петропавлівка на підступах до Куп'янська, але ЗСУ на цих ділянках успішно обороняються.

21 січня військам РФ вдалося захопити невелике село поруч із Табаївкою - Крохмальне. Але як повідомив начальник служби зі зв'язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо, ЗСУ завдають у цьому селі російським підрозділам дуже великих втрат

Протягом доби 26 січня російські війська продовжували обстрілювати міста і села Харківської області з артилерії та мінометів. 

Під обстріл потрапили близько 15 населених пунктів, зокрема: Ветеринарне Харківського району; Нестерне Чугуївського району; Комісарове, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району та інші.  

О 10:40 з артилерії калібру 152 мм обстріляли Куп'янськ. Поранення дістав поліцейський. Постраждалого госпіталізували, стан середній. Пошкоджено приватний будинок. 

Близько 13:30 з РСЗВ обстріляли село Курилівка Куп'янського району. Пошкоджено приватний будинок. 

О 22:00 з РСЗВ обстріляли Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено приватний будинок. 

Сьогодні з 00:00 до 00:25 завдали кілька ударів по Куп'янську. Пошкоджено приватні будинки, гараж.

Близько 00:20 обстріляли село Синельникове Чугуївського району. Пошкоджено приватний будинок.