З-під завалів Будинку культури у Чугуєві, зруйнованого російським ракетним ударом, рятувальники дістали друге тіло – 36-річного чоловіка. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Сьогодні вранці також було знайдено тіло 30-річної жінки. Як пише "Суспільне", загиблий – Сардор Хакімов – брат Мансура Хакімова, якого врятували з-під завалів будинку культури. Сардор із братом були відомими місцевими волонтерами.

"У момент обстрілу він перебував у підвальному приміщенні, де робив заготівлю для плову. З початком війни він переїхав до Чугуєва і за свій рахунок постійно годував людей смачним пловом", - повідомив імам Луганської спільноти мусульман Тимур Берідзе.

Сардор був родом із Сєвєродонецька Луганської області.

"Його знав весь Чугуїв... І всі вірили до останнього і сподівалися, що Сардор буде з нами. Добрий, усміхнений, чуйний, завжди готовий допомогти. Неможливо забути незвичайний смак його плову та божественний аромат шурпи. Чугуєв став для нього рідним, а він для Чугуєва. Плачемо, сумуємо та поділяємо біль втрати з рідними", - пишуть у чугуївських пабликах.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Пошуки ще однієї жінки, яка перебувала в при обстрілі, тривають. Армія РФ вдарила ракетами по ДК у Чугуєві вночі 25 липня.