Харків’янин ночує у "Пункті незламності" та відкладає гроші на ремонт квартири після обстрілу, пише “Суспільне”.

Анатолій Лимаренко з Північної Салтівки щодня ходить до свого пошкодженого будинку на Наталії Ужвій, 78. Сусіди роз'їхалися, і він залишився єдиним із мешканців багатоповерхівки. Переїжджати до гуртожитку чоловік відмовляється, бо не хоче залишати без нагляду власне житло. Анатолій влаштувався на роботу двірником та відкладає гроші, аби влітку почати ремонт у квартирі.

У будинку Анатолій прожив 27 років. За його словами, у перші місяці повномасштабної війни у будинок влучив снаряд, зайнялася пожежа. Анатолій нікуди не виїжджав. Коли стріляли найсильніше, він жив у метро.

Зараз грітися і ночувати Анатолій приходить у “Пункт незламності”. 

"Приходжу до рятувальників у "Пункт незламності", бо мені самому вдома дуже нудно. Тут тепло, а у моїй квартирі холодніше, ніж на вулиці. Ще й пліснява пішла по стінах. Мені тут допомагають: іноді годують, підтримують. Я зазвичай ходжу до школи, там дають також їжу", - додав чоловік.

Північна Салтівка – найбільш постраждалий від обстрілів житловий масив Харкова. У перші місяці війни ця частина міста постійно перебувала під ударами російських військ. Тут пошкоджена та зруйнована велика кількість багатоповерхових житлових будинків.