Бійців 32-ї бригади, яка бере участь у боях на Куп'янсько-Лиманському напрямку, стриже і голить барбер. Про майстра Євгена з Харкова, який служить у бригаді, розповіли у відеосюжеті ICTV.

Коли почалося повномасштабне вторгнення, Євген працював у Харкові барбером. Приймав клієнтів навіть під обстрілами. Потім вирішив піти добровольцем у спецпідрозділ Kraken. Пройшов перший тур конкурсу, але далі його не відібрали.

З військкомату потрапив до 32-ї бригади. Танкістом бути не захотів, пішов у протитанкове підрозділ. Отримав позивний за цивільним фахом - "Барбер".

У вільний від військової роботи час стриже бійців свого батальйону і командування бригади. Грошей за роботу не бере. Вважає, що бійці мають бути красивими навіть у фронтових умовах. Жартома каже, що змінив би військовий статут і вказав у ньому, що у військового має бути борода.

Після війни планує відкрити свою барберську справу.

Барбер (англ. barber) - термін, розповсюджений в англомовних країнах для позначення чоловічого перукаря, який надає комплекс послуг: стрижка та гоління волосся, вусів і бороди, моделювання, фарбування, укладання та фіксація зачіски. Місце роботи барбера називається барбершопом (англ. barbershop).