Харків за ранок зазнав двох ракетних обстрілів. Про це повідомили у ХОВА та мерії.

Так, близько 8 години ранку в місті прогриміла серія вибухів, після "прильоту" піднявся дим. За словами Ігоря Терехова, "прильоти" були по одному із підприємств Харкова в Київському районі. Попередньо є влучання у адміністративно-виробничу будівлю, розташовану на території. Є руйнування. Пізніше стало відомо про шістьох постраждалих, за даними ХОВА, всі ці люди - співробітники підприємства: чотири жінки, двоє чоловіків. На щастя, тяжко поранених немає. Постраждалих доправили до лікарень.

За даними влади, на Харків укотре випустили ракети С-300. Через хвилин сорок у місті пролунав ще один вибух, у тому самому Київському районі. Постраждало три людини.

До сьогоднішнього обстрілу прильоти у Харкові були кілька днів тому - тоді РФ із Білгорода випустила 8 ракет, дві з них збили ППО. Росіяни зруйнували склад із гуманітаркою. За даними Генштабу, за добу на Слобожанському напрямку війська РФ обстрілювали з танків, мінометів та ствольної артилерії райони населених пунктів Стариця, Червоне та Хатне. На Куп'янському та Лиманському напрямках із ствольної та реактивної артилерії велися обстріли в районах населених пунктів Берестове, Зарічне, Нове, Першотравневе, Стельмахівка, Терни та Ямполівка.