П'яний до безпам'ятства водій намагався відкупитися від патрульних.

Увечері 20 липня патрульні зупинили автомобіль Daewoo за порушення правил дорожнього руху. Інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп'яніння.

Чоловік пройшов тест на Drager. Результат показав 2,76 проміле алкоголю в крові, що більше ніж у 13 разів перевищує допустиму норму. В Україні перебувати за кермом можна за показника не більше 0,2 проміле.

Це дуже сильне сп'яніння. За більш ніж 2-х проміле людина не здатна усвідомлювати те, що відбувається, найчастіше не може самостійно пересуватися.

Під час складання адміністративних матеріалів чоловік постійно пропонував патрульним хабар у 3000 гривень. Поліцейські кілька разів попередили громадянина про кримінальну відповідальність за це. Однак водій на попередження не реагував. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

За статтею 369 Кримінального кодексу України пропозиція хабара карається штрафом від 1000 до 4000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17 000 - 68 000 грн.), або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Загалом за добу 20 липня в Харківській області поліцейські спіймали 22 п'яних водії.