На Харківщині російські війська намагалися піти в наступ. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу Збройних сил України за 19 липня.

За даними Генштабу, ворог робив невдалі спроби ведення наступальних дій у напрямках сіл Уди та Гусарівки. Поблизу Гусарівки завдав авіаційного удару.

На Харківському напрямку російські солдати продовжили вогненну поразку з артилерії населених пунктів у районах на північ, схід та південний схід від Харкова.

На Слов'янському напрямку противник обстрілював зі ствольної, реактивної артилерії та танків райони населених пунктів Дібрівне, Новомиколаївка, Велика Камишеваха, Долина, Чепіль, Семиланне, Грушеваха, Адамівка, Барвінкове, Богородичне, Архангелівка та Нова Дмитрівка.

"Спроба розвідки боєм у напрямку Дмитрівки завершилася для ворога невдало: окупанти із втратами відійшли", - розповіли у Генштабі.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Раніше в Генштабі повідомили, що після авіаційного удару неподалік Гусарівки (Ізюмський район) окупанти спробували піти в наступ на цей населений пункт. ЗСУ зустріли ворога щільним вогнем та відкинули загарбників назад.