Сьогодні вдень, 18 липня, РФ із вертольотів вдарила по житлових будинках на станції Одноробівка Золочівської громади. Про це повідомив голова громади Віктор Коваленко.

За його даними, знищено два будинки, ще два пошкоджено. Також постраждали господарські будівлі. На щастя, обійшлося без жертв. Зараз в Одноробівці немає світла.

Станція постійно перебуває під вогнем росіян. 12 липня РФ майже годину обстрілювала прикордонну Одноробівку з мінометів. Одноробівка розташована на відстані буквально кілометра від кордону з Росією. Через село проходить залізниця. До вторгнення тут був пункт контролю через державний кордон із РФ Одноробівка - Головчине.

10 липня Одноробівку також обстріляли з вертольотів, а 6 липня прямим артилерійським ударів росіяни знищили будівлю вокзалу.

Де ще сьогодні були сильні обстріли

► Близько 13:00 росіяни вдарили з "Градів" по селу Гур'єв Козачок тієї ж Золочівської громади. Було пошкоджено приміщення сільгосппідприємства. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

► Удень унаслідок обстрілу Дворічної Куп'янського району загинув 72-річний чоловік, 65-річна жінка дістала осколкове поранення шиї та грудної клітки. Наразі жінку госпіталізовано.