Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов спільно з народним депутатом Павлом Якименком передали розвідникам два унікальні броньовики "Дозор-Б".

"Презентували результати нашої попередньої зустрічі з начальником ГУР МО України Кирилом Будановим. Не про всі переваги автомобіля можемо говорити, але російським окупантам вони мають "сподобатися". Зокрема, броня: захист від мін, вогню зі стрілецької зброї та інше. Дякую народним депутатам Павлу Якименку та Ігорю Копитіну, що не на словах, а на ділі доводите: оборона від ворога - насамперед", - зазначив Олег Синєгубов.

Автомобіль повністю укомплектований для бойових завдань. 

"Дозор-Б" - український військовий бронеавтомобіль легкого класу з колісною формулою 4×4. Може використовуватися для оснащення спеціальних підрозділів збройних сил і поліції. Крім того, "Дозор-Б" призначений для транспортування особового складу та перевезення вантажів в умовах бойових дій. Розробником бронемашини є КП ХКБМ ім. О. О. Морозова, виробником - Харківський завод транспортного машинобудування імені В. О. Малишева та Львівський бронетанковий завод.