Незважаючи на щоденні обстріли, у Харкові продовжують працювати магазини, заклади громадського харчування та побутового обслуговування населення. Про це повідомили у міськраді.

Так, сьогодні у Харкові відкрито 228 супермаркетів та 35 ринків, а також велика кількість дрібних та таких мережевих магазинів: "Посад" (77 об'єктів), "Кулиничі" (133 об'єкти), "Салтівський м'ясокомбінат" (69 об'єктів), "Smile- market" (51 об'єкт) та інші.

Також працюють деякі кафе, ресторани, кав'ярні, міні-пекарні.

"Частина ресторанів повністю повернулася до звичайного режиму роботи, частина - паралельно з основним видом діяльності, як і раніше, готують їжу на волонтерських засадах для городян", - розповіли у міськраді.

Крім того, у місті працюють близько 250 аптек та заклади побутового обслуговування населення – перукарні, салони краси, майстерні з ремонту речей, СТО, автомийки та інші.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Раніше президент Асоціації приватних роботодавців Олександр Чумак заявив, що в Харківській області через війну повністю зупинили роботу або призупинили діяльність 54% підприємців, а близько 50% підприємств переїхали до безпечніших регіонів.