На Куп'янському та Лиманському напрямках ЗСУ мають певний тактичний успіх. Про це повідомив головнокомандувач Олександр Сирський.

Наприкінці березня - початку квітня РФ практично перестала йти в атаки на Куп'янському напрямку. Так, за минулу добу росіяни також не намагалися штурмувати в Куп'янському районі.

Але, за прогнозами військових, російські війська в найближчому майбутньому знову відновлять наступ, бо від своїх планів вони не відмовилися.

За словами Сирського, якщо брати всю лінію фронту, то особливо складна обстановка склалася на Бахмутському напрямку в районах на схід від Часового Яру та Кліщіївки; на Авдіївському - в районах Бердичев, Орлівки, Водяного, Первомайського; на Новопавлівському - в районі Новомихайлівки.

Найжорсткіші бої тривають у районах Первомайського та Водяного, а також на схід від Часів Яру, де ворог намагається прорвати оборону наших військ. Часів Яр залишається під нашим контролем, усі спроби противника прорватися до населеного пункту зазнали невдачі, сказав головком.