Увечері 4 серпня російські військовослужбовці обстріляли з артилерії три райони Харкова, зокрема центр. Як повідомив харківський міський голова Ігор Терехов, армія РФ завдала ударів по Шевченківському, Салтівському та Індустріальному районах.

За словами градоначальника, під сильним обстрілом було Павлове Поле у ​​Шевченківському районі.

"Обстріляно великий квадрат Павлова Поля. Постраждали житлові будинки, навчальні заклади, рятувальники знайшли боєголовки, що не розірвалися. У багатьох квартирах вибиті вікна. Є інформація про осколкові прильоти в квартири городян", - розповів Ігор Терехов.

Внаслідок обстрілу постраждали троє мешканців Павлова Поля. За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синегубова, усіх постраждалих госпіталізовано.

"Всі троє постраждалих госпіталізовані до медичного закладу: двоє чоловіків і одна жінка. Поранені потребують оперативних втручань", - зазначив Олег Синегубов.

Ігор Терехов наголосив, що Павлове Поле – район, де немає жодної військової інфраструктури, і додав, що вечірній обстріл – це черговий акт знищення та залякування харків'ян.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


За даними Харківської обласної прокуратури, обстріл Харкова вівся із реактивних систем залпового вогню.