Російська авіабомба ФАБ-250 пробила будинок у селищі Великий Бурлук і не вибухнула. Про це повідомив начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов.

Даних про постраждалих немає.

"Цю свою зброю росіяни називають високоточною, хваляться, що додали їй крила і навігаційну систему. Але вже вкотре цей "навігатор" завів у звичайний мирний населений пункт", - написав поліцейський. 

Великий Бурлук - селище в Куп'янському районі, за 20 км від україно-російського кордону і за 108 км від Харкова. До війни тут проживало приблизно 3,7 тис. осіб.

ФАБ-250 - це фугасна авіаційна бомба масою 250 кг. Скидаються на ціль із літаків. 

Російські війська збільшили кількість авіаударів по Харківській області. 4 лютого авіаудари завдали по 15 населених пунктах, повідомив голова Харківської області Олег Синєгубов.

► Двічі за добу завдали ударів по селу Козача Лопань Харківського району.

► Близько 11.00 у селі Василівка Куп'янського району авіаударом було пошкоджено підстанцію і приватний будинок. Постраждалих немає.

► О 12 годині били по Вовчанську. Пошкоджено будівлі адміністрації, ЦНАПу та чотири приватні будинки. Без постраждалих.

► О 14:00 ворог завдав ударів КАБами по селу Колодязне Куп'янського району. Зруйновано двоповерховий багатоквартирний будинок.

► О 20:30 російські війська скинули дві КАБи на село Горяне Куп'янського району. Пошкоджено адміністративну будівлю, складське приміщення, майстерню агропідприємства, знищено сільськогосподарську техніку, а також пошкоджено електромережі. У житловому будинку зруйновано паркан і вибито вікна.

► Після 23-ї години вдарили по Куп'янську. Пошкодили приватний будинок. Постраждалих не було.