РФ обстріляла понад 25 населених пунктів у Харківській області, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Використовуючи авіабомби, міномети й артилерію, росіяни били переважно по житлових будинках.

►Сьогодні, 1 листопада, близько 8 ранку, був обстріляний Куп'янськ. Без постраждалих.

►Вчора, 31 жовтня, близько 23:30 РФ скинула авіабомбу на село Подоли Куп'янського району, пошкоджено 2 приватні будинки. Без постраждалих. У селі Петропавлівка Куп'янського району пошкоджено житловий будинок, виникла пожежа на площі 200 кв. метрів. Загинув 51-річний чоловік. Отримала поранення і була доставлена в лікарню жінка 52 років.

У прокуратурі уточнили, що по Подолах і Петровавлівці били, ймовірно, аваіабомбою ФАБ-250. Це 250-кілограмова бомба радянської розробки з осколково-фугасною бойовою частиною. В основному використовується ВПС РФ.

►У селі Чернещина Ізюмського району обстрілами пошкоджено два приватні будинки та будівлі сільськогосподарського підприємства.

►У селі Мала Шапківка Кіндрашівської громади через обстріл горіла трава на площі 4 га. Рятувальники загасили пожежу та запобігли поширенню полум'я на приватний сектор.

Вовчанськ Чугуївського району, за інформацією рятувальників, обстрілювали двічі. Через обстріл о 12:00 горів будинок на площі 100 кв. метрів. Близько 16:00 було завдано другого удару - на території місцевого комунального підприємства сталася пожежа. Горіла одноповерхова господарська будівля на загальній площі близько 300 кв. метрів і 3 одиниці техніки. За попередніми даними, жертв і постраждалих немає.

►Увечері 31 жовтня росіяни обстріляли територію Ізюмського району. Пошкоджено будівлю пожежної частини. Рятувальники не постраждали.

►1 листопада близько 11:30 під удар потрапило село Зелений Гай Борівської громади. Поранено 61-річну жінку. Її доправили до районної лікарні.

Також під ударами перебували: