На Харківщині батько відрубав доньці волосся сокирою, дівчинка втекла з дому. Про це повідомили у поліції.

2 серпня до поліції надійшло повідомлення про зникнення 17-річної дівчини, яка напередодні пішла з дому у Зміїві та не повернулася. Поліцейські негайно розпочали пошуки зниклої та орієнтували всі патрулі міста та області.

Вранці 4 серпня співробітники поліції виявили втікачку на залізничному вокзалі Харкова, де та каталася на роликах. Як з'ясувалося, дівчина втекла з дому через сварку з батьком. Чоловік ображав її нецензурною лайкою та відрубав сокирою волосся дочки.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного розпорядження або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також складено протокол за ч.1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків з виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та проведено профілактичну бесіду.

Нагадаємо, раніше у Харкові 10-річний хлопчик посварився з бабусею та втік із дому. Дитину знайшли в одному із супермаркетів міста.