Виконувачем обов'язків голови так званої тимчасової громадянської адміністрації Харківського району став екс-депутат Харківської міськради Ігор Телятников. Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр.

Зазначається, що колаборанти на тимчасово окупованих територіях у Харківській області створили 4 "тимчасові цивільні адміністрації": у Вовчанському, Ізюмському, Куп'янському та Харківському (з центром у селищі Козача Лопань) районах.

За даними ХАЦ, Ігоря Телятникова тричі було обрано депутатом Харківської міськради. У 2006 та 2010 роках - обирався депутатом міськради від Партії регіонів, а у 2015 році пройшов від Відродження Кернеса, але відмовився від мандата, щоб до міськради потрапив Олександр Новак і став секретарем.

З 2014 по 2021 рік був власником та директором ТОВ Ледлідлайф, що займається виробництвом електричного освітлювального обладнання. У грудні 2014 року заснував у Білгороді (РФ) фірму з такою самою назвою "Ледлідлайф", в 2016 році став її керівником.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Нагадаємо, головою тимчасової громадянської адміністрації міста Балаклія призначено Юрія Шевченка. Його першим заступником став учасник шоу "Україна має талант" Сергій Агарков.