Харків має чіткий план з відновлення зруйнованої внаслідок збройної агресії рф інфраструктури.

Про це Харківський міський голова Ігор Терехов заявив на конференції з демократичного управління, яка проходила 30 червня, у Києві.

Участь у заході, організованому Міжнародним республіканським інститутом, брали представники органів влади з усієї України, Офісу Президента, Кабінету міністрів, Верховної Ради, міжнародних організацій та бізнес-спільноти.

Мер Харкова виступив на панельній дискусії, присвяченій темі стійкості самоврядування під час війни. Ігор Терехов підкреслив, що Харків необхідно відновлювати вже зараз. За словами міського голови, у пріоритеті - відновлення житла, розвиток освіти, індустрії та IT.

"Від початку війни Харків стоїть на захисті цінностей, інтересів і свобод України. Я вдячний партнерам зі США та інших країн, які підтримують Україну зброєю, фінансово і гуманітарно. Це допомагає нам справлятися з найважчими викликами війни. І хоча попереду ще багато роботи, ми визначили пріоритети і маємо чіткий план дій на майбутнє. Ми не збираємося чекати завершення війни і поступово відновлюємо наше місто вже сьогодні", - зазначив Ігор Терехов.