Для вивезення сміття з району Харкова – Північної Салтівки, що найбільш постраждав від російських обстрілів – комунальники задіяють спеціальну техніку – самоскиди та вантажівки. Про це повідомили у КП "Комплекс із вивезення побутових відходів".

На підприємстві зазначили, що спецтехніку залучають до розчищення вул. Бучми та інших вулиць у мікрорайоні, який інтенсивно обстрілювався окупантами

"Навіть зараз цей район час від часу зазнає обстрілів, тому працівники КП дотримуються всіх заходів безпеки - оглядають місце роботи, не чіпають невідомі предмети, не торкаються завалів, поки їх не оглянуть рятувальники, намагаються без необхідності не виїжджати на зелену зону", - розповіли у КП "Комплекс із вивезення побутових відходів".

Як повідомив директор підприємства Олексій Артикуленко, окрім великогабаритного сміття на Північній Салтівці прибирають побутові відходи. За його словами, багато жителів виїхали з мікрорайону, але періодично повертаються, прибирають у квартирах і викидають сміття, у зв'язку з чим обсяги побутових відходів збільшились у рази.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, у Харкові можуть бути заміновані сміттєві баки. Фахівці КП "Комплекс із вивезення побутових відходів" на маршрутах перевіряють, чи не встановлені під контейнерами ворожі "розтяжки".