В. Ландсман назначен директором Харьковского регионального института госуправления при президенте УкраиныЗаступник голови Харківської облдержадміністрації Вадим Ландсман призначений директором Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії держуправління при президенті України. Відповідне розпорядження (№ 183/2011-рп від 31 травня) опубліковано на офіційному сайті президента.

Довідка "SQ". У червні 2010 р. з посади директора Інституту держуправління був звільнений Віктор Говоруха.

Ландсман Вадим Аркадійович народився 11 жовтня 1950 р. у Харкові.
Освіта вища. У 1976 р. закінчив Харківський державний університет ім.М.Горького (зараз - Харківський національний університет ім.В.Каразіна; спеціальність - історія, кваліфікація - викладач історії і суспільствознавства).
З січня 1992 р. до січня 1999 р. - начальник відділу освіти, начальник управління освіти, заступник начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань - начальник управління освіти Харківської міськради.
З січня 1999 р. до січня 2001 р. - начальник відділу освіти Ленінської районної у м. Харкові ради.
З квітня 2001 р. до травня 2002 р. - експерт-консультант світового банку з питань освіти у країнах Центральної і Східної Європи.
З липня 2002 р. до листопада 2006 р. - перший заступник начальника Головного управління освіти і науки Харківської облдержадміністрації.
З листопада 2006 р. - заступник харківського міського голови - директор Департаменту з гуманітарних питань міськради.

З квітня 2010 р. - заступник голови Харківської облдержадміністрації.

Кандидат педагогічних наук.