Голова Валківського райради Харківської області Олександр Холодний написав заяву про звільнення з посади голови Валківської організації Партії регіонів. Про це повідомив голова Харківської облдержадміністрації, голова облорганізації Партії регіонів Михайло Добкін після урочистих зборів з нагоди 10-річчя Харківської міськорганізації ПР. За його словами, рішення О.Холодного пов'язае з ситуацією, що склалася навколо його сина (депутата Валківської міськради Вадима Холодного підозрюють у побитті дівчини - "SQ").

Також М.Добкін заявив, що на найближчому засіданні облорганізації ПР В.Холодний буде виключений з партії. За словами губернатора, в той же час О.Холодний залишається на посаді голови Валківської райради.

Довідка "SQ". В.Холодний підозрюється в побитті дівчини. Вона заявила до міліції, що 26-річний депутат побив її в нічному клубі в одному з селищ Валківського району. У дівчини були зафіксовані легкі тілесні ушкодження. Міліція порушила кримінальну справу за ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство). Ведеться слідство.