В.о харківського міського голови Геннадій Кернес попередив директора КП "ВТП "Вода" Сергія Кадигроба про те, що він може бути звільнений. "Якщо ви не наведете порядка у своєму відомстві, то будете наступним після Євгена Гриневича (Є. Гриневич знятий з посади в.о. директора Департаменту будівництва і дорожнього господарства Харківської міськради - "SQ"). Зараз ви повинні жити на своїй роботі", - заявив Г. Кернес С.Кадигробу 26 квітня на нараді з благоустрою Харкова.

"С. Кадигроб давно обіцяв, що розриття на вул. Пушкінській, що залишилися після ремонту водогону, будуть ліквідовані, але цього досі не сталося. Я звертаюся до директора Департаменту комунального господарства міськради Віктора Кітаніна - або змусьте його працювати, або прощайтеся з ним", - заявив Г. Кернес.

За словами Г. Кернеса, його попередження про необхідність "навести порядок у своїй галузі" стосується не тільки С. Кадигроба, але і генерального директора КПКХ "Харківкомуночиствод" Івана Корінька, директора КП "Харківські теплові мережі" Сергія Андрєєва, директора КП "Харьковблагоустрій" Катерини Сливинської та її підлеглих, директора КП "Харківміськліфт" Анатолія Кандаурова.
 

Довідка "SQ". Є. Гриневич був призначений в.о. директора Департаменту будівництва і дорожнього господарства міськради в березні 2007 р. З січня 2007 р. працював заступником директора Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин міськради, до цього - радником міського голови з питань житлово-комунального господарства. До січня 2006 р. працював начальником Головного управління житлово-комунального господарства міськради (звільнений, за словами тодішнього міського голови Володимира Шумілкіна, "за прорахунки в проведенні снігоприбиральної кампанії").