В областной налоговой службе в рамках ее реорганизации может смениться руководствоУ Харківській області, як і в інших областях України, почалася реорганізація податкової служби. Зокрема, Державна податкова адміністрація тепер буде називатися Державною податковою службою. За даними ДПС України, реформування торкнеться всіх її підрозділів, у тому числі 27 регіональних.

Як повідомило "SQ" інформоване джерело в податковій службі, зараз створена і працює комісія з реорганізації податкової служби, яку очолив перший заступник голови ДПА у Харківській області - начальник управління податкової міліції Андрій Роздайбіда. Голова ДПА у Харківській області Станіслав Денисюк перебуває у відпустці.

За власними джерелами "SQ", реорганізація може торкнутися і зміни посадових осіб у керівництві обласної податкової адміністрації.

Довідка "SQ". Генерал-майор податкової міліції А.Роздайбіда призначений начальником управління податкової міліції у вересні цього року. До цього очолював УПМ ДПА в Кіровоградській області.