Председателю харьковской налоговой С. Денисюку предлагают пост руководителя налоговой в трех областяхГолова Державної податкової адміністрації в Харківській області Станіслав Денисюк справді найближчим часом може залишити свою посаду і перейти працювати в інший регіон. Як повідомив 26 жовтня журналістам голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, керівництво ДПА України пропонує С.Денисюку очолити податкову адміністрацію в одній з трьох областей на вибір. "Я не буду називати ці регіони. Я вважаю, що Станіслав Денисюк - максимально професійно підготовлений до цієї роботи людей, і ми будемо робити все, щоб переконати керівництво податкової не міняти керівника в нашій області", - зазначив М.Добкін.

Він також підкреслив, що можлива зміна керівництва харківської податкової пов'язана з ротацією кадрів у податкових органах, яка проходить у всій країні. "Це загальна тенденція в державі, вона не стосується лише тих регіонів, де керівники були призначені півроку чи рік тому. Станіслав Федорович працює з 2006 року, якщо не помиляюся, і, звичайно, це питання розглядається", - заявив голова ХОДА.
 

Довідка "SQ". Як повідомило "SQ" інформоване джерело в податковій службі, зараз створена і працює комісія з реорганізації податкової служби, яку очолив перший заступник голови ДПА у Харківській області - начальник управління податкової міліції Андрій Роздайбеда. Голова ДПА у Харківській області Станіслав Денисюк перебуває у відпустці. За інформацією власних джерел "SQ", реорганізація може торкнутися і зміни посадових осіб у керівництві обласної податкової адміністрації.