Міліціонери не винні в тому, що з вікна Лозівського міськвідділу міліції вистрибнула жінка. Обласна прокуратура відмовила в порушенні кримінальної справи стосовно правоохоронців. Про це 18 лютого заявив журналістам прокурор Харківської області Геннадій Тюрін.

"У ході перевірки у нас виникли питання до медпрацівників з повноти та своєчасності надання жінці медичної допомоги. У цій частині ще проводиться перевірка", - заявив Г.Тюрін.

Слідство у справі Ласло Коломпарова, який  вистрибнув раніше з вікна того ж райвідділу, триває.

Довідка "SQ". 22 січня мешканка Лозової 1974 р.н. вистрибнула з вікна третього поверху Лозівського міськрайвідділу міліції. Її запросили до слідчого, оскільки вона була підозрюваної у кримінальній справі, порушеній за фактом скоєння крадіжки (ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу). Після завершення слідчих дій жінці запропонували взяти участь у відтворенні обставин крадіжки. Вона погодилася, а потім попросилася в туалет, з вікна якого і вистрибнула.

Раніше, 9 січня, з кабінету, розташованого на четвертому поверсі Лозівського міського відділення міліції, вистрибнув 39-річний Ласло Коломпаров. Він був доставлений у відділення міліції за підозрою в незаконному зберіганні наркотиків. Після прибуття до міськвідділу чоловік вистрибнув з вікна й отримав важкі травми. Пізніше Л.Коломпаров помер у Лозівській центральній районній лікарні. Міліціонери, які допустили те, що він вистрибнув з вікна, отримали дисциплінарні стягнення. Порушено кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень працівниками Лозівського міськвідділу, яке супроводжувалося насильством і застосуванням дій, які спричинили тяжкі наслідки.