"У червні буде переглянутий державний бюджет на 2011 р. У ньому планується передбачити додаткове фінансування регіонів, у тому числі і Харківської області", - заявив 16 травня журналістам голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. За його словами, при перегляді держбюджету Харківська область планує отримати додаткові кошти на будівництво метро, ​​а також на будівництво і ремонт доріг державного значення, які проходять по території області, зокрема, дороги Харків-Довжанський.

"Окрім того, я не залишив надію відремонтувати дорогу з Харкова до сел.Печеніги і побудувати хорошу зручну дорогу до сел. Старий Салтів, оскільки ці два напрями перевантажені, особливо в літній час", - підкреслив М.Добкін.

За його словами, кошти на ремонт ділянки траси Харків-Київ передбачені державною програмою підготовки до Євро-2012. Усього на підготовку до Євро-2012 у 2011 р. для Харківської області в держбюджеті передбачено 1,8 млрд. грн., повідомив губернатор.

М.Добкін також відзначив, що цього року буде завершено реконструкцію пр.Гагаріна. "На черзі Московський проспект, який знаходиться в жахливому стані. Крім того, в місті продовжують ремонтувати інші дороги. Добре, що нам не потрібно повертатися до тих дорог, де повністю був виконаний капремонт, покладений і нижній, і верхній шар асфальту. Там же, де ремонт виконаний одним шаром, є вибоїни. Але це нормально, технології нам дозволяють усунути ці неполадки. В основному, такі дороги у нас на Салтівці", - підкреслив губернатор.