Депутатські комісії Харківської облради розглядають питання про звільнення головного нарколога Харківської області Петра Задорожного. Про це повідомили "SQ" в управлінні з питань комунальної власності виконавчого апарату облради. П. Задорожний подав заяву про звільнення за власним бажанням. Коли комісії облради узгодять заяву П. Задорожного, воно надійде на підпис голові Харківської облдержадміністрації Михайлу Добкіну.

 В обласному наркодиспансері "SQ" підтвердили інформацію про те, що П. Задорожний подав заяву на звільнення, а також повідомили, що він керує обласним наркодиспансером з 1977 р.

За інформацією управління, в комісіях облради також розглядається питання про призначення директора Харківського обласного аптечного складу. У якості здобувачів вакантної посади виступають три людини, двоє з яких - керівники комунальних підприємств, і один - керівник приватної фармфірми. Проводиться робота, щоб затвердити одного кандидата і винести питання про призначення директора на сесію облради.