Справу старосалтівського селищного голови Параски Задорожної, яку звинувачують у хабарництві, можуть почати розглядати заново у зв'язку з тим, що суддя Жовтневого районного суду Харкова Віктор Кицюк, який розглядав справу, переходить на роботу до Києва. Про це 20 березня стало відомо "SQ" з власних джерел. Судовий розгляд справи підходив до фіналу.

Адвокат П.Задорожної Григорій Мар'яновський інформацію про новий розгляд справи не підтверджує. "Поки немає офіційного рішення про перехід судді, я не можу цього коментувати", - заявив він "SQ". У суді цю інформацію також не коментують.

Наступне засідання суду заплановане на квітень, відбудеться воно чи ні, поки невідомо.

Довідка "SQ". Жінка була затримана 25 березня 2011 р. У будівлі селищної ради, за інформацією УБОЗ - при отриманні хабара в розмірі 175 тис. грн. за виділення земельних ділянок. За словами П.Задорожної, вона не торкалася грошей, гроші були вилучені у її секретаря Максима Біцюти. Прокуратура Харківської області порушила стосовно затриманих кримінальну справу за ч.2 ст. 368 КК України (одержання хабара посадовою особою). П.Задорожна кілька місяців перебувала під вартою, влітку її відпустили під підписку про невиїзд. Справа розглядається в суді.