Регіональне представництво Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва в Харкові буде ліквідовано до кінця листопада 2010 р. Про це 8 листопада повідомив "SQ" голова ліквідаційної комісії представництва Олександр Колесников. За його словами, 25 жовтня закінчився двомісячний термін, відведений законодавством кредиторам для пред'явлення своїх вимог. Зараз проходить процедура підготовки документів для передачі до архіву, а також перевірки контролюючих структур, зокрема, податкової служби, та Пенсійного фонду. "Все йде за планом, жодних проблем немає", - зазначив О.Колесников.

За його словами, замість ліквідованого представництва буде створений інший орган, оскільки за законодавством у Держкомпідприємництва повинні бути територіальні органи на місцях. О.Колесников подав свою кандидатуру в Держкомпідприємництва на здобуття посади керівника тієї регіональної структури, яка буде створена.

Довідка "SQ". Голова Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський 12 квітня 2010 рю підписав наказ про ліквідацію всіх регіональних представництв Держкомпідприємництва. Кабмін призначив М.Бродського головою Держкомпідприємництва 24 березня 2010 р.