На капремонт харьковской окружной дороги из госбюджета выделят 370 млн.грн. - М. Добкин
ВопросПитання про виділення з держбюджету 370 млн.грн. на капітальний ремонт харківської окружної дороги, який, зокрема, буде включати розширення проїжджої частини до трьох смуг і обладнання системи освітлення, практично вирішене. Про це в ефірі обласного радіо заявив голова Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Михайло Добкін, повідомив офіційний сайт ХОДА.

"На жаль, можна сказати, що ремонт окружної дороги раніше взагалі не проводився. Крім того, частина грошей, які повинні були йти на її ремонт, була витрачена на асфальтування стоянки біля одного з нфйновіших пам'ятників у нашій області, розташованих біля окружної дороги", - підкреслив Добкін.

Він також повідомив, що з 2011 р. почнеться виділення грошей на придбання техніки для Служби автомобільних доріг у Харківській області ("Харківоблавтодор"). "Ми виділили гроші на ремонт доріг, але я бачу, що обладнання, яке є зараз у" Харківоблавтодора ", не дозволить проводити якісний ремонт. Сьогоднішні технології та вимоги говорять про те, що потрібно все робити по-іншому, але саме підприємство не готове так працювати, і ми будемо це виправляти", - підкреслив губернатор.

Довідка "SQ". Як заявив 18 березня під час візиту до Харкова віце-прем'єр-міністр Борис Колесников, "у Харкові потрібно побудувати нову окружну дорогу". "Я проїхав по існуючій окружній дорозі, яка є готовим випробувальним полігоном для заводу ім.Малишева. Без нової окружної дороги під час Євро-2012 місто чекає транспортний колапс. Крім того, необхідне будівництво нової дороги з Харкова до російсько-українського кордону", - відзначив                       Б. Колесников.