Вищий адміністративний суд України скасував рішення про відновлення колишнього начальника Харківського облуправління міліції Віктора Развадовського на цій посаді. Про це 3 лютого повідомили "SQ" у центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області.

Суд скасував рішення Київського апеляційного адміністративного суду про поновлення В.Развадовського на посаді і залишив у силі рішення Київського адміністративного суду, за яким В.Развадовскму відмовлено у відновленні.

Довідка "SQ". 27 липня 2010 р. Київський апеляційний адміністративний суд поновив В.Развадовського на посаді начальника ГУ МВС України в Харківській обл. Суд визнав незаконним рішення про переведення В.Развадовського на роботу до Києва на посаду начальника Департаменту транспортної міліції МВС та постановив поновити його на колишній посаді. В.Развадовський був переведений на роботу до Києва в серпні 2009 р.

Після В.Развадовського облуправління МВС очолювали Анатолій Сліпченко та Михайло Мартинов (очолює в даний час). Як заявляв раніше в.о. міністра внутрішніх справ Василь Фарінник, керівництво Міністерства внутрішніх справ не хоче відновлювати на посаді В.Развадовського.